Over Ons

Glascentrale Ridderkerk is een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring met het zetten van verschillende soorten beglazing bij particulieren en bedrijven. Daarnaast verzorgen wij het leveren en monteren van uw nieuwe kozijnen uitgevoerd in meranti hardhout of kunststof.

 

Wij werken veel in de randstad vanuit onze vestiging Glascentrale Ridderkerk en samen met ons zusterbedrijf  Glascentrale Oosterhout in Brabant. Zowel is de randstad als in Brabant is het vervangen van enkel glas door bijvoorbeeld dubbel glas HR++ veel gevraagd in de zowel oude als jonge panden. Ons specialisme is hierbij het zorgvuldig verwijderen van  het oude glas zodat het kozijn zoveel mogelijk in tact blijft.

 

Klanten zeggen vaak dat ze voor ons kiezen door onze nette manier van werken, snelheid van reageren en eerlijk en gedegen advies. En daar zijn we trots op!

building-978253
building-922529
glass-facade-817732
architecture-864932

Door onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat om uw werkzaamheden m.b.t.  vervangen beglazing - kozijnwerk en of schilderwerk naar uw tevredenheid uit te voeren.


Graag maken we voor u een passende offerte of komen we langs voor het geven van vrijblijvend advies.