Home / Over ons
Glascentrale Ridderkerk

Over ons

Glascentrale Ridderkerk
Over ons
Glascentrale Ridderkerk is een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in het zetten van verschillende soorten beglazing. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast verzorgen we het leveren en monteren van uw nieuwe meranti hardhout of kunststof kozijnen.  

Onze vestigingen
Vanuit onze vestigingen in Ridderkerk en Oosterhout zijn wij voornamelijk werkzaam in de Randstad en omgeving Brabant. Zowel in Ridderkerk als in Oosterhout is er veel vraag voor het vervangen van glas. Dit geld voor zowel gedateerde als nieuwe panden. Doordat wij al jaren actief zijn als een vakkundige glascentrale hebben we een betrouwbare naam opgebouwd op deze locaties. 

Specialisme en service
Ons specialisme bij het vervangen van glas is het zorgvuldig verwijderen van het gedateerde glas. Zo blijft het kozijn in goede staat en hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigingen. Ook hebben wij ruime ervaring in kozijnwerk of schilderwerk. Doordat wij nauwkeurig te werk gaan, zijn wij in staat om de werkzaamheden naar uw tevredenheid uit te voeren. Glascentrale Ridderkerk denkt graag met u mee over een geschikte oplossing. Wij geven eerlijk advies en zorgen dat de klus wordt geklaard!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag maken wij voor u een passende offerte of komen langs voor het geven van vrijblijvend advies.

Neem contact op

Glascentrale Ridderkerk
Kaartenmakerstraat 20
2984 CB Ridderkerk
Tel: 0180-234004
info@glascentraleridderkerk.nl

Glascentrale Oosterhout
Tel: 0162-700584
info@glascentraleoosterhout.nl
Offerte aanvragen Noodnr: 06-23294750